Over ons

Mijn naam is Henk Tamerius, ik ben 49 jaar en woon al ruim 25 jaar in Arnhem.
Ik heb al 25 jaar ervaring in de WOZ-taxaties (u weet misschien wel de WOZ-waarde die altijd elk jaar op de aanslag gemeentebelastingen wordt vermeld) en doe sinds 2019 ook hypotheektaxaties.
Ik ben begonnen bij Houdringe Rentmeesterskantoor en heb daarna ook gewerkt bij Ingenieursbureau Oranjewoud B.V. (nu Antea Group) die voor veel gemeentes in Gelderland, Overijssel, Brabant en Limburg het bepalen van de WOZ-waarde verzorgden.
Het waren per definitie grote projecten, want alle woningen, bedrijfspanden en andere objecten zoals scholen en sportcomplexen moesten getaxeerd worden en de objectgegevens moesten ook geĆÆnventariseerd of gecontroleerd worden. Ik heb daardoor heel veel woningen en ook bedrijfspanden inpandig opgenomen en veel ervaring opgedaan in hoe je objecten moet vergelijken en wat voor invloed verschillen in grootte, perceeloppervlakte, staat van onderhoud, aanwezige voorzieningen en ligging op de waarde hebben.
Ook heb ik veel ervaring opgedaan in het afhandelen van WOZ-bezwaren en beroepen en het in opdracht van de gemeente maken van uitspraken op WOZ-bezwaren of verweerschriften bij beroepen.

In 2019 ben ik als registertaxateur voor mezelf begonnen onder de naam Taxaties Regio Arnhem, zodat ik ook officiƫle door het NWWI goedgekeurde/gevalideerde taxatierapporten voor de hypotheek kan opmaken. Dat laatste doe ik in Arnhem en de omliggende plaatsen (zie ook tabblad Werkgebied).

Ik hoop u snel een keer van dienst te kunnen zijn met een hypotheek-, WOZ- of andere taxatie of het verzorgen van een WOZ-bezwaar of beroep!